løken
Investeringsdirektør Karl-Petter Løken i Aker Horizons. Foto: Aker

Tar arvesølvet hjem igjen, men det blir ikke lett, sier Karl-Petter Løken.

  • Øyvind Lie

I et innlegg på Energi Norges produksjonstekniske konferanse (PTK) tirsdag fortalte investeringsdirektør Karl-Petter Løken i Aker Horizons om bakgrunnen for at de har kjøpt Rainpower. – Vi er selvfølgelig klar over at Rainpower har hatt det tøft de siste årene, og det blir definitivt ikke lett. Men sammen er jeg...
Artikkelen er 185 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.