andersen bru
SVs Karin Andersen (t.v.) advarer Tina Bru mot å la oljeselskapene stikke av med Enova-pengene. Skjermdump: Stortinget

Men Tina Bru vil ikke forskjellsbehandle, og mener oljeselskapene må få konkurrere om midlene på lik linje med øvrig industri.

  • Øyvind Lie

Under en debatt om havvind og kraft fra land til petroleumsnæringen i Stortinget tirsdag, advarte SVs Karin Andersen mot at oljeselskapene ville få hånd om for mye av Enovas midler til havvind-utbygging. – Er det rimelig at oljeselskapene, som har god økonomi, er med på å finansiere dette, er det...
Artikkelen er 430 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.