bibow
Den erfarne energiadvokaten Jens Naas-Bibow jobber ikke lenger i Thommessen, men i det nystartede 1,5 Advokatforma. Foto: 1,5 Advokatfirma

– Hvordan skal man forvente at noen investerer milliardbeløp før man har kjente vilkår for nett og markedstilgang, spør Jens Naas-Bibow.

  • Øyvind Lie

– Vi synes det er litt urovekkende de signalene som kommer fra norske myndigheter, sa den kjente energiadvokaten Jens Naas-Bibow på Energi Norges produksjonstekniske konferanse (PTK) onsdag, og viste fram en nyhetsartikkel der NVE ga til kjenne en manglende tro på store havvindparker i Norge før 2030. – De skal...
Artikkelen er 714 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.