elvia oso
Administrerende direktør i Elvia, Kristin Lian, og eier av OSO, Sigurd Braathen. Oslo har utviklet styringsenhet for varmtvannsberederne Elvia tester. Foto: Elvia

I et nystartet prosjekt for forbrukerfleksibilitet ser Elvia på batterier og varmtvannsberedere som mulige fleksibilitetsløsninger.

  • Øyvind Lie

I en første bereder-pilot, som starter opp i disse dager, deltar rundt 20 kunder i samme transformatorkrets på Biri, skriver Elviia i en pressemelding. Biri ligger langs Mjøsas vestside, nord for Gjøvik. Elvia ønsker å se på muligheten for fleksible løsninger som å varme opp vannet på andre tider av...
Artikkelen er 246 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.