BATTERIER
ABB og Beyonder skal samarbeide om batteriteknologi. Foto: Beyonder

I sine battericeller bruker Beyonder superaktivt karbon, laget av sagflis fra norsk skogsindustri.

  • Øyvind Zambrano Lie

Beyonder og ABB har inngått en samarbeidsavtale om produktutvikling, produksjon og markedsstrategier for masseproduksjon av Beyonders Lithium-ion-kondensatorer (LiC) ved bruk av nøkkelkomponenter fra begge parter. «Med sin unike og ikke-brennbare teknologi vil Beyonder produsere battericeller med høy effekt og rask ladning (1-2 minutter) for industrielle applikasjoner som skal brukes i...
Artikkelen er 201 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.