Terje Halleland
Frps Terje Halleland. Foto: Frp

Frps Terje Halleland frykter oljeselskaper skal misbruke petroleumsskatteregimet til å bygge havvind, og forventer at temaet tas opp i energimeldingen.

  • Øyvind Lie

Terje Halleland, som sitter i energi- og miljøkomiteen for Frp, har ikke noe imot havvind-utbygging. Men han vil ha den endelige regningen klart på bordet. – Petroleumsselskapene må få lov å etablere havvind, og til å elektrifisere, men det må ikke bli på skattebetalernes regning, der de bruker petroleumsskatteregimet og...
Artikkelen er 544 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.