Rånåsfoss
Ifølge NVE ligger det et stort potensial i oppgradering av våre vannkraftverk (illustrasjon) Foto: Akershus Energi

Framskynder flyttingen fra Rånåsfoss til Lillestrøm.

  • Øyvind Lie

I dag har Akershus Energi hovedkontor ved Rånåsfoss ved Glomma, en kjøretur på ca. 25 kilomter nordøst for Lillestrøm. Selskapet har nå inngått kontrakt med Delta Eiendom om leie av de tre øverste etasjene i det nye EKKO-bygget som reiser seg tvers ovenfor Lillestrøm stasjon. Framskynder flyttingen Dermed framskynder konsernet...
Artikkelen er 261 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.