fossekompani
Simen Elvestad (t.h.) har tiltrådt som administrerende direktør i Seagust. Morten Henriksen i Arendals Fossekompani er styreleder i selskapet. Foto: Arendals Fossekompani

Går sammen med Ferd og danner selskapet Seagust. Vil vurdere å søke konsesjon på både Utsira Nord og Sørlige Nordsjø II.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Investeringsselskapene Arendals Fossekompani ASA og Ferd AS går sammen for å etablere havvindselskapet Seagust AS, hvor selskapene skal eie hver sin halvpart. Seagust vil søke om konsesjon i forbindelse med den pågående konsesjonsprosessen for havvindprosjekter i Norge. «Seagust vil vurdere å søke konsesjon på både Utsira Nord og Sørlige Nordsjø...
Artikkelen er 204 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.