Svardøla
Svardøla kraftverk i Luster er ett av småkraftverkene Cloudberry har eierandel i. Foto: Forte vannkraft

Vil bruke penger på både oppkjøp, sammenslåing og utvikling av nye prosjekter innen vann- og vindkraft.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk har omtalt, har Cloudberry Clean Energy ønsket å sikre seg mer kapital til både organisk og «uorganisk» vekst. Investorene var ikke vonde å be. I en børsmelding tirsdag kveld skriver selskapet at de har hentet inn 1.075 millioner kroner ved å utstede om lag 86 millioner nye aksjer...
Artikkelen er 138 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.