turbin
Illustrasjonsfoto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

Utløser opsjon og mer enn dobler eierandelen.

  • Øyvind Zambrano Lie

I desember varslet Cloudberry Clean Energy at de hadde inngått avtale om å i første omgang kjøpe minst 10 prosent aksjene i Odal Vindkraftverk AS, og at de videre hadde rett til å øke til opptil 33,4 prosent av aksjene innen 31. juni i år. De har de nå gjort....
Artikkelen er 116 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.