bjelland
Direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi. Foto: Samfunnsbedriftene Energi

– I meldingen har regjeringen vært mer opptatt av å oppdatere status enn å finne løsninger, sier direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi.

  • Øyvind Lie

Statsminister Erna Solberg og olje- og energiminister Tina Bru la i dag frem stortingsmeldingen “Energi til arbeid - langsiktig verdiskaping fra norske energiressurser”. Direktør Cecilie Bjelland i Samfunnsbedriftene Energi Er overrasket over at meldingen er så lite opptatt av å finne konkrete løsninger. – Dette har i stor grad blitt...
Artikkelen er 304 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.