glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Drammen kommunestyre godkjente i går intensjonsavtalen om sammenslåingen av Glitre Energi og Agder Energi.

  • Øyvind Lie

Eierne i både Glitre Energi og Agder Energi har nå sagt ja til intensjonsavtalen, og selskapene vil kunne fortsette forhandlingene om en mulig fusjon, skriver Agder Energi i en pressemelding. Eierne har siden mars hatt intensjonsavtalen til behandling, og samtlige eiergrupperinger har nå gitt sin tilslutning. Tirsdag vedtok et flertall...
Artikkelen er 315 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.