Esmart systems
Vidar Blomvik (t.v.) i Verico, Siri Kalvig i Nysnø og Knut H. Johansen i eSmart Systems. Foto: Esmart Systems

– Dette er et viktig skritt mot vårt mål om å bli verdensledende i markedet for inspeksjon av infrastruktur, sier Esmart Systems-sjef Knut H. Johansen,

  • Øyvind Lie

Halden-selskapet Esmart Systems, som leverer programvare for inspeksjon av kraftnettet basert på kunstig intelligens, går sammen med Verico i Stavanger, skriver Esmart Systems i en pressemelding. – Verico har over 20 års erfaring med å bistå kunder spesielt innen kraftbransjen med å etablere og vedlikeholde digital anleggsinformasjon av høy kvalitet...
Artikkelen er 452 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.