mast
Foto: Henning Weyergang-Nielsen, NVE

Statnett får rive luftledningen mellom Ultvedt og Smestad, satt i drift for over 90 år siden.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det var i mai i fjor at Statnett søkte NVE om å rive ledningen fra Ultvedt i Ringerike til Smestad i Oslo. – Med dette vedtaket går vi over i neste fase av prosjektet, og vi kan starte opp med forberedelsene for gjennomføring, sier Siri Revelsby, prosjektleder i Statnett i...
Artikkelen er 207 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.