rune ingels
Styreleder Rune Ingels i Flesberg Elektrisitetsverk. Foto: Privat

Flesberg Elektrisitetsverks generalforsamling måtte avbrytes på grunn av digitale problemer, og skal arrangeres på nytt i løpet av juni.

  • Øyvind Lie

I går holdt Flesberg Elektrisitetsverk generalforsamling for å behandle styrets forslag om å slå selskapet sammen med Midtkraft, slik Energiteknikk omtalte før helgen. På grunn av koronapandemien var det åpnet for både fysisk og digital deltagelse, men det oppsto etter hvert så store problemer at generalforsamlingen måtte avbrytes, opplyser selskapets...
Artikkelen er 288 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.