Illustrasjonsfoto: Robert Sandell/Mostphotos

OED har kontrollert om tolv vindkraftkonsesjoner ble lovlig gitt.

  • Øyvind Zambrano Lie

Stortinget vedtok for et år siden at regjeringen skulle vurdere hvorvidt behandlingen av gitte vindkraftkonsesjoner har fulgt energilovgivningen og forvaltningslovens krav. Dersom det skulle foreligge feil eller mangler i konsesjonen som er i strid med lovgivingens krav, ga Stortinget OED beskjed om å stanse vedtaket. Energiteknikk har tidligere omtalt at...
Artikkelen er 232 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.