tussa
Foto: Tussa

Økte kraftpriser ga godt Tussa-resultat.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Tussa-konsernet fikk et driftsresultat på 84,5 millioner kroner i første tertial i år, opp 24,3 millioner kroner fra samme periode i fjor. Resultatet før skatt endte på 93,1 millioner kroner, hele 69,2 millioner kroner bedre enn for samme periode i fjor. Hovedårsaken til økningen er høyere kraftpris, skriver Tussa i...
Artikkelen er 296 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.