nsl
Fra leggingen av North Sea Link (NSL) mellom Norge og England. Foto: Statnett

Rolig start, med 30 MW.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Fredag gikk den første flyten over North Sea Link-forbindelsen mellom Norge og England. Ca. klokka 12.15 i dag gikk den første flyten over kabelen. I løpet av den første timen skal det ha vært gjennomført både eksport og import av 30 MW, opplyser Statnett til Energiteknikk ved 13-tiden fredag. Forbindelsen...
Artikkelen er 134 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.