mast linje
Linjeentreprenørene tegner et høstmørkt bilde av ordresituasjonen. Om ikke nettselskapene kommer raskt på banen med nye prosjekter de kan regne på, blir det permitteringer og i verste fall frafall i bransjen. Foto: Linka

Nettselskapene har prosjekter klare, men drøyer med å legge dem ut på anbud. Entreprenørene frykter frafall om de ikke får noe å regne på snart.

  • Atle Abelsen

Entreprenører varsler om at de kan måtte permittere folk til høsten og frykter frafall av fagfolk om ikke nettselskapene snart legger nye linjeprosjekter ut på anbud. – Vi trenger nye anbud å regne på, nå! er beskjeden fra entreprenørene til nettselskapene. Etter at koronaepidemien rammet verden for fullt i mars...
Artikkelen er 1474 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.