vindturbin
Illustrasjonsfoto: Robert Sandell/Mostphotos
Foto: Robert Sandell/Mostphotos

Men kun der kommunene ber om det. – Klokt, mener Norwea.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oppdatert med kommentar fra Norwea. Olje- og energidepartementet sendte i dag et brev til NVE der de åpner for å gjenoppta konsesjonsbehandling av vindkraft. Som kjent har konsesjonsbehandlingen av vindkraft vært stanset siden april 2019. Ifølge departementet er det «utfordrende både for berørte aktører, kommuner og allmenne interesser at saker...
Artikkelen er 332 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.