glitre
Illustrasjonsfoto: Ide Systemer

Får et ekstra år for å rekke å slå seg sammen med Agder Energi.

  • Øyvind Lie

Fra 1. januar i år var det innført krav om funksjonelt skille som blant annet medfører at personer i ledelsen i nettforetak ikke kan delta i ledelsen i foretak som driver annen virksomhet i det integrerte foretaket. Glitre Energi fikk i november i fjor innvilget midlertidig dispensasjon fra kravet om...
Artikkelen er 270 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.