willoch
Daniel Willoch, ansvarlig for Norweas havvind-arbeid. Foto: Norwea

–  Mellomlandshandel på hybridsprosjekter er det som skal til for å gjøre dette lønnsomt med dagens priser, sier Daniel Willoch i Norwea.

  • Øyvind Lie

– Regjeringen legger i energimeldingen opp til at havvindaktørene på Sørlige Nordsjø både skal ta alle utgiftene for kabelen til land, og betale penger til staten i anbudsrunder. Er havvind så lønnsomt at det er mulig? – Det kommer an på verdidelingen. Utviklingen av et marked for havvind og kraftutveksling...
Artikkelen er 699 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.