rudshøgda kompositt
Elvia har satt opp komposittstolper fra Hitachi ABB Power Grid på Rudshøgda nord for Hamar. Foto: Cecilie Gregersen/Elvia

Hitachi ABB Power Grids har levert sine første komposittstolper i det norske lavspenningsmarkedet, til Elvia på Rudshøgda nord for Hamar.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hitachi ABB Power Grids fabrikk i Piteå i Sverige har lenge levert produkter i kompositt, og satser nå for fullt også på stolper. Elvia blir deres første kunde i Norge på komposittstolper til distribusjonsnettet. – Nettselskapene har vært avventende fram til nå, og det blir derfor lagt merke til når...
Artikkelen er 406 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.