Illustrasjonsfoto: Tafjord

Høye temperaturer og mye tilsig ga nettoeksport på 613 GWh.

  • Øyvind Lie

I forrige uke gikk temperaturene opp i hele Norge, og lå godt over normalen gjennom uken. Det bidro til en nedgang i kraftforbruket. Produksjonen holdt seg derimot stabil, og Norge fikk den høyeste nettoeksporten over en uke så langt i år, på 613 GWh. Det var resultatet av en kraftproduksjon...
Artikkelen er 196 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.