glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

Men understreker at de ikke har gitt sitt endelige samtykke.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk har omtalt, satte Drammen Høyre foten ned for fusjonsplanene mellom Glitre Energi og Agder Energi da formannskapet behandlet saken i april. Partiet fryktet å «selge arvesølvet» og miste kontrollen over selskapet. Derfor stemte partiet med Høyre, Frp, Krf og Senterpartiet for å stoppe fusjonsplanene. Men etter kort tid...
Artikkelen er 247 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.