birol
IEA-sjef Faith Birol. Foto: IEA/Wikimedia Commons

Investeringene i fornybar energi må akselerere mye raskere for at klimamålene skal nås, ifølge IEA.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Ifølge en ny rapport fra Det internasjonale energibyrået (IEA) om investeringer i fornybar energi blir 2021 det sjette året på rad at investeringer i kraftsektoren er høyere enn investeringene i olje- og gassektoren. Investeringene i kraftsektoren på verdensbasis ligger ifølge rapporten an til å øke med om lag 5 prosent...
Artikkelen er 373 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.