turbin
Illustrasjonsfoto: Robert Sandell/Mostphotos

OED legger vekt på at søknaden er gammel og basert på et prosjekt det ikke lenger er aktuelt å bygge ut.

  • Øyvind Zambrano Lie

Olje- og energidepartementet (OED) har tatt klagene på NVEs vedtak om konsesjon til Dalsbotnfjellet vindkraftverk i Gulen kommune i Ytre Sogn og tilhørende konsesjon til tilknytningsledning til følge. Dermed blir det ikke gitt konsesjon. Zephyr fikk i 2013 anleggskonsesjon og ekspropriasjonstillatelse for bygging og drift av Dalsbotnfjellet vindkraftverk på inntil...
Artikkelen er 349 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.