nsl
Fra leggingen av North Sea Link (NSL) mellom Norge og England. Foto: Statnett

15. juni vil Statnett og National Grid å starte testingen av North Sea Link.

  • Øyvind Lie

Det skriver Statnett i en melding. I testperioden vil det være overføring av energi fra tirsdag til fredag på dagtid. Overføringen vil mesteparten av tiden være lavere enn 100 MW, men noen tester vil kreve høyere effekt forutsatt forholdene i det britiske og norske nettet tillater dette. Fra 15. juni...
Artikkelen er 214 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.