vann
Illustrasjonsfoto: Modalen Kraftlag

Captiva-gruppen så et hull i markedet for finansiell handel for småkraften.

  • Øyvind Zambrano Lie

Kraftanmelding AS har kjøpt 100 prosent av aksjene i Fjord Energi AS, skriver Kraftanmelding i en melding. Sammen vil Kraftanmelding og Fjord Energi tilby fysisk og finansiell handel av kraft, samt handel med opprinnelsesgarantier og elsertifikater. Selskapene vil til sammen omsette kraft for over 300 kraftverk i Norge, og være...
Artikkelen er 190 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.