wattn
Illustrasjon: Wattn

Det sammenslåtte strømsalgselskapet på Vestlandet har ambisjoner om å vokse både lokalt og nasjonalt.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Selskapene som driver med rådgiving og salg av strøm i energikonsernene Tafjord, Sogn og Fjordane Energi (SFE), Tussa og Sognekraft slo seg sammen ved nyttår. Nå kunngjør selskapet at det nye navnet blir Wattn. Samlet har de fire strømselskapene med seg omtrent 100.000 kunder inn i det nye selskapet. Wattn...
Artikkelen er 219 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.