fjernvarme
Fjernvarmen bidro til utslippskutt i fjor. Bildet er Akershus Energipark utenfor Lillestrøm. Foto: Tore Halvorsen

Foreløpige tall viser at klimagassutslippene sank med 3,2 prosent i 2020 sammenlignet med 2019.

  • Øyvind Lie

Klimagassutslippene fra norsk territorium var på 50,0 millioner tonn CO2-ekvivalenter i 2020, viser foreløpige tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Det er en nedgang på 3,2 prosent fra året før. Utslippene fra veitrafikk og annen transport ble redusert med henholdsvis 3,9 og 3,6 prosent fra 2019 til 2020, og var en...
Artikkelen er 312 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.