batterier i Narvik
Eirik Frantzen i Nordkraft og Jacob Stolt-Nielsen ser frem til samarbeidet om å få etablert en stor batterifabrikk i Narvik. Foto: Nordkraft

Nordkraft og Stolt-Nielsen Holding har inngått avtale om partnerskap for å få realisert en stor batterifabrikk i Narvik.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Nordkraft AS og Stolt-Nielsen Holding AS danner et nytt selskap og vil invitere med regionale, strategiske og industrielle partnere som kan bidra til å løfte prosjektet, skriver Nordkraft i en pressemelding. Stolt-Nielsen har ifølge meldingen erfaring med utvikling av havneprosjekter for å tilrettelegge for industriell aktivitet. Med bakgrunn i dette...
Artikkelen er 302 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.