nett
Foto: BKK

Prioriterer forsyningssikkerheten. Datasentre, oppdrettsanlegg, ladestasjoner og industri havner bak i køen.

  • Øyvind Zambrano Lie

NVE opplever en stor vekst i antallet søknader for konsesjoner til nettanlegg. Køen for behandling er økende, og selskaper som søker konsesjon må regne med lengre behandlingstid enn tidligere, skriver direktoratet i en melding på sin nettside. – NVE har aldri hatt så mange søknader om nettkonsesjoner til behandling som...
Artikkelen er 404 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.