wenche fjørtoft
Wenche Fjørtoft, ny regionleder for BKK Enotek på Møre. Foto: BKK Enotek

Wenche Fjørtoft er ansatt som selskapets regionleder for Møre.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Wenche Fjørtoft er en handlekraftig og visjonær leder, og jeg ser frem til å få henne med i ledergruppen til Enotek, sier Helge Rysjedal, administrerende direktør i BKK Enotek, i en pressemelding. I oktober i fjor inngikk selskapet blant annet kontrakt med Mørenett om nyetableringer, re-investeringer, drift og vedlikeholdsoppgaver...
Artikkelen er 174 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.