Illustrasjonsfoto: Sunnfjord Energi

Gir avslag til fire småkraftverk i Namsskogan, tillater 0,5 GWh økt produksjon i Loppa.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Olje- og energidepartementet (OED) fattet tirsdag vedtak i fire småkraftsøknader i Namsskogan kommune i Trøndelag. Departementet mener at kraftverkene vil ha for store konsekvenser for ett eller flere av temaene reindrift, naturmangfold og sammenhengende områder med urørt natur, og har avslått søknadene. Alle de fire kraftverkene var planlagt i en...
Artikkelen er 366 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.