toini
Toini Løvseth, dirketør i Energi Norge. Foto: Caroline Roka/Energi Norge

Energi Norge etterlyser avklaring, og advarer mot å la havvind-prosjekter tømme Enova for midler.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I en pressemelding etterlyser Energi Norge en avklaring av hvordan ny kraftproduksjon skal knyttes til energimarkedene både i Norge og andre land. Tirsdag gikk Olje- og energidepartementet ut med noen smakebiter av hva som kommer om havvind i energiressursmeldingen som legges frem fredag, slik både NRK og Energiteknikk omtalte. – ...
Artikkelen er 322 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.