kvamme
Direktør i Kraftriket, Anders Kvamme. Foto: Kraftriket

Det første selskapet fra Trøndelag som slutter seg til. 

  • Øyvind Zambrano Lie

1. juli går Orkland Energi inn i Kraftriket med sitt strømselskap. Styrene i Orkland Energi og Kraftriket har vedtatt avtale om fusjon, og den nye lokale merkevaren blir Kraftriket Orkland. Orkland Energi blir med videre som lokal eier. Dette er første gang Kraftriket får et selskap i Trøndelag. Orkland Energi...
Artikkelen er 278 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.