kondensatorbatterier
Rejlers skal kontrollere kondensatorbatterier for Elvia. Foto: Rejlers

Elvia fortsetter samarbeidet med Rejlers om kontroll av kondensatorbatterier på alle deres transformatorstasjoner i Oslo og Viken.

  • Øyvind Lie

Kontrollarbeidet skal gjøres i sommer, når det er minst belastning på strømnettet. Rammeavtalen med Elvia har en varighet på 2 + 2 år. – Det er et oppdrag vi har levert for Elvia i 16 å, og det var viktig for oss å bli valgt igjen. Det viser at vi...
Artikkelen er 67 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.