gjerløw
Zeros nye leder Sigrun Gjerløw Aasland. Foto: Kaja Bruskeland & Elen Sonja Klouman.)

Kommer fra tankesmien Agenda.

  • Øyvind Zambrano Lie

Sigrun Gjerløw Aasland (43) er ansatt som ny daglig leder i Zero, etter at Marius Holm slutter. Aasland kommer fra stillingen som nestleder i Tankesmien Agenda. Hun har tidligere bakgrunn fra Econ, Norfund, som daglig leder i analyseselskapet Damvad, og fra Verdensbanken. Kunnskapsdeling Ifølge en pressemelding ser hun fram til...
Artikkelen er 301 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.