brende
Hege Brende blir ny administrerende direktør for Rainpower. Foto: Stein Arne Bakken

Hege Brende er utnevnt til administrerende direktør i Rainpower.

  • Øyvind Lie

Brende starter i jobben 1. august, og tar over etter Vidar Borhaug, som har ledet Rainpower siden begynnelsen av 2019, skriver selskapet i en melding. Brende kommer fra stillingen som direktør for virksomhetsstyring og IKT i Norges geologiske undersøkelse (NGU). Før dette var hun sjef for HydroCen og Norsk Vannkraftsenter....
Artikkelen er 186 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.