mast
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Først vil RME og Forbrukertilsynet kreve at kundene får opplyst pris og lengde på kontraktene. Deretter vil de vurdere å påby visse typer kontrakter.

  • Øyvind Zambrano Lie

Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE og Forbrukertilsynet sendte i dag ut hver sine pressemeldinger der de bruker formuleringen om at de nå vil «rydde opp» i strømmarkedet. Bakgrunnen er kritikken mot strømsalgsbransjen det siste halvåret. De har sendt hver sine brev til sine departementer, henholdsvis Olje- og energidepartementet og...
Artikkelen er 700 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.