vestby
Fra venstre: Thor Christian Tuv (daglig leder i Solenergi FUSen), Rune Bang (avdelingsleder prosjekter Bulk Infrastructure), Christer Busse (CEO Leman Norge), Martin Vatne (fra Østfold Energi. Styreleder i soleie), Heidi Theresa Ose (fra Akershus Energi. Styremedlem i Soleie)

Et tak-anlegg på 8000 kvadratmeter skal produsere 1,16 GWh.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det nystartede selskapet Soleie AS har signert sin første avtale, og skal i løpet av året bygge det som ifølge en pressemelding skal være «et av Norges største solcelleanlegg», på Lemans varehus i Vestby, som ligger mellom Drøbak og Moss. Anlegget blir på 8000 kvadratmeter, og bygges på taket av...
Artikkelen er 128 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.