Vestas hinderlys
Illustrasjonsfoto: Vestas

Advarte mot konkurs, OED omgjør NVEs vedtak, mener et avslag vil være «sterkt urimelig».

  • Øyvind Zambrano Lie

Olje- og energidepartementet gjør om NVEs avslag og innvilger Solvinds søknad om 24 måneders fritak fra kravet om behovsstyrt hinderlys på vindturbinene i Gismarvik vindpark som er under bygging i Haugaland næringspark i Tysvær kommune. Vindkraftutbyggerne hadde søkt om utsatt frist fordi Luftfartstilsynet for tiden ikke behandler søknader om alternativ...
Artikkelen er 445 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.