norned
Fra leggingen av NorNed-forbindelsen mellom Norge og Nederland. Foto: Statnett

Mener de i fjor sommer burde gitt mer overføringskapasitet på NorNed istedenfor på Cobra-kabelen mellom Danmark og Nederland.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det går fram i en epost Statkraft sendte til reguleringsmyndigheten for energi i NVE (RME) 10. mai i år. «Vil kort informere deg om at vi har, i fbm en høring i Nederland, tatt opp med nederlandsk regulator at vi mener TenneT i fjor sommer burde ha tilordnet mer overføringskapasitet...
Artikkelen er 184 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.