datasenter
Statkraft har planer om å bygge datasentre. Illustrasjonsfoto: Google

Sammen med aktører innen den norske datasenterbransjen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Den norske datasenterbransjen stifter bransjeforeningen Norsk Datasenterindustri. Stifterne av foreningen består av ledende aktører innen den norske datasenterbransjen og kraftselskapene Ringerikskraft og Statkraft, opplyses det i en pressemelding. Foreningen legges under IKT-Norge. For å tiltrekke internasjonale storaktører til Norge vil vi blant annet jobbe med følgende: Bedre rammevilkårene for bransjen...
Artikkelen er 130 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.