kraftlinje gol
Foto: Øyvind Lie

Mener SFE tar feil i at kraften alltid bør sendes til området med høyest pris, forsvarer byggingen av Ørskog-Sogndal.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk har omtalt, kritiserte SFE Produksjon Statnett for «ulogisk kraftflyt» mellom NO3 og NO5, og ba om det tas grep for å rette det opp, om nødvendig ved å bygge om nettet. Nå har Statnett svart SFE. «Etter vår mening er ikke 'ulogisk flyt' en god beskrivelse av flyt...
Artikkelen er 1489 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.