eu flagg
EU-kommisjonen i Brussel. Illustrasjonsfoto: Mostphotos

Manglende opplysninger fra Statnett kan «hemme eller hindre ACERs utøvelse av oppfølgingsoppgaver», skriver Statnett.

  • Øyvind Lie

28. april hadde NVE, RME og Statnett et møte i forbindelse med «utfordringer Statnett møter i forbindelse med oversendelse av kraftsensitiv informasjon til ACER». Som ledd i ACERs oppfølgings- og tilsynsoppgaver på det europeiske energimarkedet, er regulatorbyrået gitt omfattende kompetanse til å kreve opplysninger i henhold til EU-regelverket. Kan hemme...
Artikkelen er 973 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.