bru kwarteng
Tirsdag møtte olje- og energiminister Tina Bru den britiske ministeren for næringsliv, energi og industriell strategi, Kwasi Kwarteng. Foto: Øyvind Lie

Men respekterer at Norge først vil høste erfaringer fra NSL og NordLink.

  • Øyvind Zambrano Lie

Tirsdag møtte olje- og energiminister Tina Bru den britiske ministeren for næringsliv, energi og industriell strategi, Kwasi Kwarteng i Oslo. På en pressekonferanse etter møtet ble Kwarteng spurt om det haster med å bygge Northconnect. – Northconnect er ikke noe man må bygge umiddelbart, i år eller neste år. Det...
Artikkelen er 382 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.