Master Hallingdal
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Den gjennomsnittlige kraftprisen i Vest-, Sør- og Øst-Norge var om lag 48 ører/kWh forrige uke. Prisen i Nord-Norge var om lag halvparten.

  • Øyvind Lie

Dette hang blant annet sammen med lav eksportkapasitet på overføringsforbindelsen mot Sverige grunnet planlagt vedlikeholdsarbeider på svensk side, skriver NVE i sin ukentlige rapport om kraftsituasjonen. Kraftprisen i Midt-Norge fulgte Nord-Sverige i større grad og lå midt i mellom prisen i Nord-Norge og de sørlige prisområdene på 31,9 ører/kWh. Norge...
Artikkelen er 139 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.