nett tensio
Arkivfoto: Tensio

Slankingen av Tensio etter fusjonen i 2019 går tregere enn planlagt. Om ikke mange nok søker frivillig sluttpakke, kan tøffere virkemidler tas i bruk.

  • Atle Abelsen

[abform_energi]
Da Trønderenergi Nett og NTE Nett i 2019 slo seg sammen i konsernet Tensio AS, hadde de en klar ambisjon om at arbeidsstokken på rundt 600 ansatte skulle slankes med cirka 100 årsverk innen fem år. I 2022 har halvparten av disse fem årene gått, men slankingen etter metoden «naturlig...
Artikkelen er 608 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.